|
|
|
|
LEADER |
00000nam a22000007a 4500 |
003 |
LK-CoNLD |
005 |
20200120140401.0 |
008 |
190506b ||||| |||| 00| 0 sin d |
999 |
|
|
|c 223272
|d 223272
|
015 |
|
|
|2 slnb
|
942 |
|
|
|c BOOK
|
017 |
|
|
|b LK-CoDNA
|
020 |
|
|
|a 9789553831705
|
040 |
|
|
|a LK-CoNLD
|b SIN
|c LK-CoNLD
|d LK-CoNLD
|
082 |
|
|
|2 23
|q LK-CoNLD
|a 658.8343
|
245 |
|
|
|6 880-1
|a ආහාර ලේබල් නියෝග සඳහා අත්පොත
|c / චරිත් හෙට්ටිආරච්චි.
|
260 |
|
|
|9 435
|a [තැ. නො.] :
|b කර්තෘ,
|c 2017.
|
300 |
|
|
|a පි. iii,39 : ඡායාරූප ;
|b කබැ-බෝක : මිල නොදැක්වේ
|c සෙමි. 21.
|
100 |
|
|
|9 52493
|a හෙට්ටිආරච්චි, චරිත්
|
650 |
|
0 |
|9 52497
|a Consumers-Sri Lanka-Attitudes
|
650 |
|
0 |
|9 52510
|a Food-Labeling-United States
|
650 |
|
0 |
|9 52495
|a Food-Shelf-life dating
|