අවසන් දේශනය :The Last Lecture - පෝෂ්,රැන්ඩි; කළුආරච්චි, සමන් (කොළඹ: සුරිය ප්‍රකාශන, 2016)
The last lecture කෘතියේ සිංහල පරිවර්තනය
Keywords: සාහිත්‍යය; ඉංග්‍රීසි සාහිත්‍යය; ඉංග්‍රීසි ප්‍රබන්ධ; ඉංග්‍රීසි ප්‍රබන්ධ - සිංහල පරිවර්තනය