පලායෑම: අභිරහස් රූමතිය කතා මාලාවේ පළමුවැන්න - බ්‍රෝඩි.ජෙසිකා; ග්‍රේරෝ, ඉරූෂා (මීරිගම: ආශිර්වාද ප්‍රකාශන, 2016)
UNREMEMBERED කෘතියේ සිංහල පරිවර්තනය
Keywords: සාහිත්‍යය; ඉංග්‍රීසි සාහිත්‍යය; ඉංග්‍රීසි ප්‍රබන්ධ; ඉංග්‍රීසි ප්‍රබන්ධ - සිංහල පරිවර්තනය